Tom Van Vlierberghe (gemeenteraadslid) uit Boutersem stelt zich kandidaat voor het Vlaams Parlement

01 Mei 2014

Tom Van Vlierberghe (gemeenteraadslid) uit Boutersem stelt zich kandidaat voor het Vlaams Parlement

Gemeenteraadslid krijgt mooie plaats op Vlaamse lijst voor Groen.Tom Van Vlierberghe

 

Tom Van Vlierberghe, gemeenteraadslid uit Boutersem is kandidaat voor Groen voor het Vlaams Parlement. "Vanop plaats 9 wil ik mijn bijdrage leveren aan een mooi resultaat op 25 mei." Na een verkiezingsoverwinning in 2010 en een sterk resultaat bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2012 wil Groen nu een hattrick scoren.

Het groene project is nodig, vindt Tom Van Vlierberghe: "Onze kersverse slogan 'Samen Beter Doen' zegt het helemaal. We hebben een sociaal en groen project dat werkt. Samen kunnen we de uitdagingen aan. Ik wil mee verantwoordelijkheid nemen."

Met zijn kandidatuur wil Tom Van Vlierberghe de groene lijsttrekkers ondersteunen. "Hermes Sanctorum, onze lijsttrekker voor het Vlaams parlement, is een dossiervreter die gaat voor een sterk natuur- en milieubeleid. Anne Dedry, lijsttrekster voor de Kamer, heeft haar sporen verdiend in de zorgsector. Onder andere als oprichtster van De Bakermat, het expertisecentrum voor kraamzorg."

Het belang van de verkiezingen van 25 mei zijn niet te onderschatten. De uitdagingen voor ons land zijn enorm. Groen heeft daar de antwoorden op.  "Persoonlijk ligt voor mij het verbeteren van het dagelijks leven voor alle burgers in de hoogste schuif.  De wachtlijsten in de scholen, crèches, rusthuizen moeten worden weggewerkt.  De jeugd en werklozen verwachten voldoende kwalitatieve jobs en werknemers moeten genoeg tijd krijgen om werk en privé te combineren.  De milieuproblematiek moet terug hoog op de agenda geplaatst worden want dit negeren heeft gevolgen voor de gezondheid van iedereen.  Daar moeten we de komende jaren echt werk van maken. En daarvoor trek ik met volle goesting op campagne."

Meer info:

Tom Van Vlierberghe

Domstraat 18

3370 Boutersem

0486/440020

[email protected]