Code Rood - Tijd voor Groen!

03 Oktober 2018

Code Rood - Tijd voor Groen!

70% van de voorstellen over Boutersem op www.jijkiest.be gaan over mobiliteit: je ziet dit glashelder aan de rode vlek (Boutersem) op de heatmap hieronder. Van alle voorstellen over heel Vlaanderen is in Boutersem dus de grootste vraag naar betere en veiligere fiets- en voetpaden voor de zwakke weggebruiker.

Het is duidelijk dat inwoners uit onze gemeente hiervan wakker liggen. De afgelopen zes jaar deed Groen heel wat voorstellen om de mobiliteit in Boutersem te verbeteren. Een mobiliteitsbeleid gaat voor ons verder dan enkel de aanleg van door Vlaanderen gesubsidieerde fietspaden. Het vraagt een globale visie over een basismobiliteit voor iedereen. We maken écht werk van het STOP-principe (Stappen, Trappen, Openbaar/collectief vervoer, Personenwagen). Heel wat inwoners volgend dit principe hier elke dag maar missen de noodzakelijke infrastructuur. Dé inzet van deze verkiezingen is de keuze tussen ad hoc maatregelen of een écht samenhangend, doordacht en vernieuwend mobiliteitsbeleid. Tussen halfslachtige maatregelen en ingrepen die écht het verschil maken.


We rekenen op jou om mee het verschil te maken op 14 oktober. Jij kan het verschil maken om Groen sterk genoeg te maken. Boutersem en zijn inwoners vragen om een vernieuwend beleid. Kleur zondag 14 oktober Groen! Omdat Boutersem het verdient.

#hetkananders #menselijker #gezonder #groenboutersem#groenmaaktgelukkig

https://www.vrt.be/…/mobiliteit-en-verkeersveiligheid-in-v…/