Wandel mee tegen zwerfvuil

Sep
15
15 September 2018 / 02:00 PM tot 05:00 PM

Location

World Cleanup Day - 15 september 2018
Kerkomsesteenweg 55
Boutersem, België 3370
Belgium
Google map and directions

Groen Boutersem sluit zich aan bij de grootste burgerparticipatie van de wereld: World Cleanup Day en organiseert op 15 september een zwerfvuilwandeling zodat we ook in Boutersem samen ons steentje kunnen bijdragen aan een duurzamere leefomgeving, bovendien kunnen we zo ook genieten van onze mooie natuur.

Kom mee wandelen met Groen Boutersem en ruim het zwerfvuil op dat je tegenkomt. Zodat we daar de volgende keer niet meer tegen wandelen. Wij zorgen voor vuilniszakken en een kleine voorraad aan handschoenen, fluohesjes en grijpers. Indien je deze materialen zelf toch thuis hebt liggen mag je die meebrengen.

Ben je van Boutersem en wil je in eigen buurt een individuele gelijkaardige actie doen op zaterdag 15 september? Schrijf je dan nu in op deze pagina of laat je gegevens achter op ons emailadres [email protected] en verkrijg zo de nodige informatie en instructies.

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.