Realisaties

18 December 2017

Realisaties

Ook in Boutersem kan het anders en werkt Groen.

Dit toonde ons enige maar dappere raadslid Tom Van Vlierberghe gedurende 6 jaar ruimschoots aan: op een kritische doch constructieve manier voerde hij stevig oppositie, steeds met de bedoeling een veiliger, ecologischer en socialer gemeentelijk beleid uit te werken.

Zo trad dankzij ons voorstel de gemeente Boutersem toe tot de statiegeldalliantie tegen zwerfvuil. Zo werden door ons de inwoners van Boutersem gehoord in het gemeentelijke snelheidsplan en werd er voor alleenstaanden een sociale correctie doorgevoerd in de forfaitaire afvalbelasting.

Met de komende verkiezingen wilt Groen Boutersem hier nog een flinke stap in verdergaan. Onze afdeling gaat daarom voluit voor een verdubbeling van het aantal zetels + 1 én ook voor beleidsdeelname. Voorzitter Jos Thys is hierbij onze kopman voor de komende campagne.

Wil jij ook een betere toekomst voor Boutersem? Sluit je aan en bouw mee aan een nog menselijker, eerlijker en gezonder Boutersem waarin iedereen zich thuis voelt! Contacteer ons via [email protected] of via de bekende sociale kanalen. Welkom bij Groen Boutersem! #groenmaaktgelukkig