Hannelore De Schuyteneer is de nieuwe voorzitter van Groen Boutersem

05 December 2019

Hannelore De Schuyteneer is de nieuwe voorzitter van Groen Boutersem

“Hannelore wacht nu de taak om de partij te leiden naar nieuwe successen.”

De leden van Groen Boutersem verkozen zopas een nieuwe voorzitter. Jos Thys geeft de fakkel door aan Hannelore De Schuyteneer, die de partij de volgende jaren zal leiden.

 

Hannelore was voordien al secretaris en campagneleidster bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen. Voor Groen zetelt ze als lid binnen het bijzonder comité voor de sociale dienst. Hannelore wil samen met de leden de lokale partij verder opbouwen en Groen in Boutersem nog meer op het beleid laten wegen.

“Onze drie raadsleden Jos Thys, Jan Vanautgaerden en Ine Stessens doorgronden de actuele Boutersemse dossiers en voerden het voorbije jaar een constructieve oppositie in de gemeenteraad”, aldus Hannelore. “Verschillende voorstellen van Groen werden al goedgekeurd op de gemeenteraad, zoals de oprichting van de Klimaatraad en de ondersteuning van vrijwilligers die zwerfvuil opruimen. Samen met de leden werken we zo aan een duurzamer Boutersem voor iedereen.”

“Nu ik leider ben geworden van een sterke driekoppige gemeenteraadsfractie is de tijd gekomen om de fakkel door te geven aan een nieuw gezicht”, zegt afscheidnemend voorzitter Jos Thys. “Hannelore wacht nu de taak om de partij te leiden naar nieuwe successen.”

Wil je graag de nieuwe voorzitter, de gemeenteraadsleden en de leden van Groen Boutersem ontmoeten? Kom dan naar de nieuwjaarsdrink die plaatsvindt op zondag 26 januari vanaf 15 uur in de gemeentelijke feestzaal van Boutersem. Tijdens deze receptie overhandigt nationaal voorzitter Meyrem Almaci ook De Groene Pluim.